Samen

Superieur

Over ons

 

Wij zijn een krachtvolle organisatie, oplettend, kritisch en ondanks de verzadigde markt succesvol. Mede door onze heldere bedrijfsvoering en korte lijnen zijn wij bij ConnectFoamCare in staat om snel te schakelen en onze klanten vrijwel direct van de gevraagde informatie te voorzien. De grootste kracht waar ons bedrijf op draait is de kwaliteit van de producten die wij leveren. Onze producten zijn zo samengesteld dat comfort, duurzaamheid en innovatie in één hand liggen.

 

 

Hoogst haalbare kwaliteit

 

De grootste kracht waar ons bedrijf op draait is de kwaliteit van de producten die wij leveren. Onze producten zijn zo samengesteld dat comfort, duurzaamheid en innovatie in één hand liggen. Niets inspireert en motiveert ons meer dan te zorgen dat al onze dealers en hun klanten kunnen genieten van de hoogst haalbare kwaliteit op het gebied van slaapcomfort.

Met behulp van kwaliteitszorg kan een constante kwaliteit worden gegarandeerd aan onze klanten. Tevens dient kwaliteitszorg ertoe om binnen ons bedrijf een goede blijvende afstemming van afspraken te realiseren. Hiernaast is het kwaliteitszorgsysteem gericht op continue verbetering van de kwaliteit van onze processen en onze producten.

 

 

 

 

Kwaliteitsbeleid

 

De directie beschouwt het kwaliteitsbeleid als een essentieel onderdeel van het totale ondernemingsbeleid en draagt de primaire verantwoordelijkheid voor de invoering, de beoordeling en de instandhouding van het kwaliteitszorgsysteem. Hierbij wordt de directie ondersteund door de kwaliteitscoördinator.

De directie verwacht van alle medewerkers een actieve medewerking bij de totstandkoming van een effectief kwaliteitsbeleid. Elke medewerker dient op zijn manier een bijdrage te leveren, zodat het kwaliteitsbeleid een vanzelfsprekendheid wordt binnen onze onderneming. De betrokkenheid van alle medewerkers bij de continue verbetering van kwaliteit en informatieveiligheid is dan ook van essentieel belang.

 

 

 

Digital Angel

 

De DeQpress Smart is geconnecteerd op het digitalAngel platform. DigitalAngel is een van ’s werelds eerste onafhankelijke IoT-platforms dat intelligente zorghulpmiddelen connecteert en de data ervan beschikbaar stelt voor professionals in zorg en welzijn. DigitalAngel is gekwalificeerd als medical device en voldoet aan de strenge databeveiligings- en betrouwbaarheidseisen.

 

 

 

ConnectFoamCare

 

Adres: Willem Alexanderstraat 5                            Telefoon:       +31 (0)85 04 04 846
6691 EE Gendt                                                            Mail:                 info@connectfoamcare.nl

The Netherlands                                                         Website:         www.connectfoamcare.nl