Extra Oog

Voor zorg

De DeQpress

Smart matras

 

Ongekend comfort

 

De DeQpress Smart matras bestaat uit hoogwaardige schuimsoorten van Zwitserse makelij. Tussen de toplaag van het drukverlagende SensiDense schuim en de onderlaag van het HRC SoliCore schuim zitten de lichtsensoren verwerkt in drie zones: de schouder, de heup en de knieën. Beide schuimen hebben een groot ademend vermogen, bieden een uitstekende stabiliteit en vergroten de mobiliteit van de cliënt.

 

De bovenlaag van de DeQpress Smart matras is gesneden in kubussen. In combinatie met de drukverlagende eigenschappen van het schuim vermindert dit de schuifkrachten. De matras is mede daardoor preventief in te zetten tegen decubitus tot en met categorie 2 en in veel gevallen werkt het zelfs curatief.

 

De DeQpress Smart matras wordt standaard geleverd met een incontinentiehoes. Dit Pu-gecoate materiaal beschermt de matras en is
anti-allergisch. Door de ademende eigenschappen en de bi-stretchkwaliteit van de hoes worden de specifieke kenmerken van de matraskern gewaarborgd. Deze IC hoes voldoet aan de Crib 7 norm.

 

 

Deze uiterst betrouwbare meting op basis van licht wordt al jaren gebruikt voor de beveiliging van musea en kerncentrales.

Alle data die door de module wordt gegenereerd gaatnaar het portaal.

De lichtsensoren zitten verwerkt in drie zones: de schouder, de heup en de knieën.

DeQpress

Smart

  Optimale stabiliteit     Exclusief

Vocht regulerend    Decubitus preventie

Drukverlagend  Swiss quality foam

Handleiding

Brochure

ConnectFoamCare

 

Adres: Willem Alexanderstraat 5                            Telefoon:       +31 (0)85 04 04 846
6691 EE Gendt                                                            Mail:                 info@connectfoamcare.nl

The Netherlands                                                         Website:         www.connectfoamcare.nl